Ontdek je eigen kracht middag!

Ik zie ze nog zo binnenkomen, die vrolijke en rustige meiden, die op school eigenlijk een beetje ondergesneeuwd raken door al die meiden die al veel verder zijn in hun (emotionele) ontwikkeling.
De ontwikkeling die je ziet gebeuren vanaf ongeveer groep 5, want dan neemt de ontwikkeling naar WIE BEN IK? een enorme sprong.

Zo stond ze eerst nog onbevangen in de wereld, wilde ze alles in zich opnemen, en vond ze ‘bijna’ alles leuk. Maar is dit nu veranderd in; ‘wie ben ik, vinden anderen mij wel leuk, vinden ze mij niet raar, kan ik dit wel, val ik niet te veel op, wat is er leuk aan mij of waarom ben ik anders en niet zoals al die andere meiden?’

Vooral die vraag “WIE BEN IK? En WAT MAAKT MIJ BIJZONDER?” zijn vragen die onbewust veel gesteld worden en waar we tijdens de ontdek je eigen kracht middag mee aan de slag gaan.

Eén keer per maand, (houdt Facebook in de gaten voor de officiële datum) gaan we in een klein groepje van max. 4 meiden gezellig met elkaar aan de slag. Hier gaan we door het spelen van spelletjes en lekker creatief bezig te zijn, aan de slag om zo te ontdekken waar ZIJ goed in is en wat HAAR BIJZONDER maakt.
Dit alles geeft haar een enorme BOOST VOOR HAAR ZELFVERTROUWEN.

De kosten voor deze middag zijn €15,- en dat is inclusief al het materiaal, drinken en iets lekkers. Want we maken er een echt feestje van!

Dus is jouw dochter tussen de 8 en 10 jaar oud en kan zijn wel een boost voor haar zelfvertrouwen gebruiken? Geef je dochter dan snel op via het contactformulier.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram