Maak het leren van de tafels

nog leuker!

Het vliegenmeppersspel, maak het leren van de tafels nog leuker!

Vliegenmeppersspel voor de tafels

15 + 11 =

Allereerst wat leuk dat je naar mijn site bent gekomen voor het vliegenmeppersspel om het leren van de tafels nog leuker te maken!

Maar waarom dit spel?
Ik merk nu in mijn praktijk, maar ook zeker toen ik nog voor de klas stond. Dat kinderen veel meer actief meedoen als ik de tafels op een andere manier aanbied. Bijvoorbeeld de tafelsommen springen op de getallenlijn of de tafelsommen oefenen door middel van een estafette. Ze zijn dan toch met de tafels bezig maar net even op een andere manier waardoor ze er veel actiever mee bezig zijn en het vaak beter onthouden.

Omdat ik dit spel vaak inzet bij mij in de praktijk of tijdens een tafelbootcamp, en ouders mij vroegen of zij dit spel ook mochten gebruiken, dacht ik, ik bied het aan iedereen aan die de tafels net even op een andere manier wil oefenen.

Maar waar vind ik nu het vliegenmeppersspel?

Zodra jij je naam en e-mailadres hierachter laat ontvang je het vliegenmeppersspel in jouw mailbox, dit kan max. 24 uur duren.

Heel veel plezier!

Wat fijn hoe je met onze dochter omgaat, je laat haar zichzelf zijn en dat hebben wij al lange tijd niet meer gezien.

“Ze heeft het heel erg naar haar zin gehad vanochtend en was er de hele dag enthousiast over aan het kletsen. De brownies waren hartstikke lekker en meer dan geslaagd. Ze wil heel graag bij de volgende bakkracht aanwezig zijn.”

Klanten over mij

Jij bent altijd zo lief, want bij jou doe ik nooit iets fout

Claudia is een superleuke en open dame die zorgt dat je je op je gemaakt voelt. Ze stelt de juiste vragen en doet dit op een heel vriendelijke en interactieve manier.

Denk je nu, daar zou ook mijn dochter mee geholpen zijn? Laat een berichtje achter dan neem ik contact met je op.

4 + 14 =

Niet om te checken of je kunt rekenen maar of je geen robot bent >>

Niet om te checken of je kunt rekenen maar of je geen robot bent.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram