Jullie hebben het vast al heel vaak gehoord, thuis moeten jullie extra aandacht besteden aan de tafels!

Maar staat je kind te trappelen om te oefenen? NEE, vaak wil hij niet oefenen omdat het zo SAAI en STOM is. Elke dag krijg je meer weerstand omdat hij er geen zin in heeft. Hoe goed jullie ook je best doen om elke dag die tafels te oefenen, het blijft een gevecht om ze erin te krijgen. Het lijkt wel alsof die STOMME tafels maar niet willen blijven hangen. Je kind wordt steeds ongelukkiger van al dat oefenen en roept; IK OEFEN NIET MEER WANT HET LUKT TOCH NOOIT!

Dit kan anders! Want tafels oefenen kan ontzettend leuk (ja echt) zijn EN heel snel gaan. Je moet alleen weten HOE je dat doet. En daarom heb ik speciaal voor jullie de minitafeltraining. In vijf weken tijd leert je kind met leuke, verrassende oefeningen alle tafels. Zonder mopperen en razendsnel.

Al deze leuke, verrassende oefeningen, waar heel veel beweging bij komt kijken vind je op een besloten pagina. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Zo vind je hier het werkboek, materialen, filmpjes en veel extra’s om te zorgen dat het oefenen niet alleen leuk is maar ook zeer effectief.

Ontvang de Minitafeltraining!

Aanvraag tafeltraining

15 + 6 =

In die vijf weken gaan jullie thuis elke dag 15 minuten aan de slag met de verschillende opdrachten uit het werkboek, deze zijn allemaal ingedeeld per week zodat het overzichtelijk en leuk blijft!

De kosten voor deze minitraining zijn €17,50, hiermee krijg je toegang tot die besloten pagina op mijn website om met de tafels aan de slag te gaan.

Maar hoe gaat het dan als ik deze training heb aangevraagd?

Na het aanvragen krijg je van mij binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin de factuur. Als ik de betaling heb ontvangen, krijgen jullie ook weer binnen 24 uur een welkomstmail met daarin de link naar de pagina en het wachtwoord die jullie nodig hebben om op deze pagina te komen.

Hoelang blijf ik toegang houden tot deze pagina?

Jullie blijven onbeperkt toegang houden tot deze pagina, en mocht het zo zijn dat er iets verandert en/of jullie komen er niet meer in. Laat het me dan vooral weten en dan help ik jullie snel weer verder.

Dus kunnen jullie wel wat extra hulp gebruiken? Vraag deze mini tafeltraining dan snel aan!

Ontvang de Minitafeltraining!

Aanvraag tafeltraining

9 + 13 =

Wat fijn hoe je met onze dochter omgaat, je laat haar zichzelf zijn en dat hebben wij al lange tijd niet meer gezien.

“Ze heeft het heel erg naar haar zin gehad vanochtend en was er de hele dag enthousiast over aan het kletsen. De brownies waren hartstikke lekker en meer dan geslaagd. Ze wil heel graag bij de volgende bakkracht aanwezig zijn.”

Klanten over mij

Jij bent altijd zo lief, want bij jou doe ik nooit iets fout

Claudia is een superleuke en open dame die zorgt dat je je op je gemaakt voelt. Ze stelt de juiste vragen en doet dit op een heel vriendelijke en interactieve manier.

Denk je nu, daar zou ook mijn dochter mee geholpen zijn? Laat een berichtje achter dan neem ik contact met je op.

8 + 6 =

Niet om te checken of je kunt rekenen maar of je geen robot bent >>

Niet om te checken of je kunt rekenen maar of je geen robot bent.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram