Je knippert met je ogen en je dochter is niet meer dat kleine lieve meisje dat zij was, zo loopt ze nog vol trots me haar hand in die van jou naast je en zo zeg je net even iets verkeerd, stormt ze boos naar boven en gooit ze met een knal haar deur dicht. Jou in totale verbijstering achterlatend.

Zo stond ze eerst nog onbevangen in de wereld, wilde ze alles in zich opnemen, en vond ze ‘bijna’ alles leuk. Maar is dit nu veranderd in; ‘wie ben ik, vinden anderen mij wel leuk, vinden ze mij niet raar, kan ik dit wel, val ik niet te veel op, wat is er leuk aan mij of waarom ben ik anders en niet zoals al die andere meiden?’

Dit is een ‘normale’ maar soms wel minder leuke ontwikkeling die je ziet gebeuren vanaf ongeveer groep 5, want dan neemt de ontwikkeling naar WIE BEN IK? een enorme sprong.

Voor meiden die worstelen met de vraag “WIE BEN IK? En WAT MAAKT MIJ BIJZONDER?” Heb ik de ontdek je eigen BAKkracht middag.

Eén keer per maand, (houdt Facebook in de gaten voor de officiële datum) gaan we in een klein groepje van max. 4 meiden gezellig met elkaar aan de bak. Tijdens het bakken van iets lekkers praten we over van alles en nog wat. Het thema van deze middagen is elke keer anders maar weet dat je dochter altijd met iets lekkers en een positief gevoel naar huis gaat.

De kosten voor deze middag zijn €17,50 en dat is inclusief al het materiaal, drinken en iets lekkers. We maken er een echt feestje van!

Dus is jouw dochter tussen de 8 en 10 jaar oud en kan zijn wel een boost voor haar zelfvertrouwen gebruiken?

Geef je dochter dan snel op via het contactformulier.

Wat fijn hoe je met onze dochter omgaat, je laat haar zichzelf zijn en dat hebben wij al lange tijd niet meer gezien.

“Ze heeft het heel erg naar haar zin gehad vanochtend en was er de hele dag enthousiast over aan het kletsen. De brownies waren hartstikke lekker en meer dan geslaagd. Ze wil heel graag bij de volgende bakkracht aanwezig zijn.”

Klanten over mij

Jij bent altijd zo lief, want bij jou doe ik nooit iets fout

Claudia is een superleuke en open dame die zorgt dat je je op je gemaakt voelt. Ze stelt de juiste vragen en doet dit op een heel vriendelijke en interactieve manier.

Denk je nu, daar zou ook mijn dochter mee geholpen zijn? Laat een berichtje achter dan neem ik contact met je op.

14 + 2 =

Niet om te checken of je kunt rekenen maar of je geen robot bent >>

Niet om te checken of je kunt rekenen maar of je geen robot bent.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram