Ontdek je eigen BAKkracht

Je knippert met je ogen en je dochter is niet meer dat kleine lieve meisje dat zij was, zo loopt ze nog vol trots me haar hand in die van jou naast je en zo zeg je net even iets verkeerd, stormt ze boos naar boven en gooit ze met een knal haar deur dicht. Jou in totale verbijstering achterlatend.

Zo stond ze eerst nog onbevangen in de wereld, wilde ze alles in zich opnemen, en vond ze ‘bijna’ alles leuk. Maar is dit nu veranderd in; ‘wie ben ik, vinden anderen mij wel leuk, vinden ze mij niet raar, kan ik dit wel, val ik niet te veel op, wat is er leuk aan mij of waarom ben ik anders en niet zoals al die andere meiden?’

Dit is een ‘normale’ maar soms wel minder leuke ontwikkeling die je ziet gebeuren vanaf ongeveer groep 5, want dan neemt de ontwikkeling naar WIE BEN IK? een enorme sprong.

Voor meiden die worstelen met de vraag “WIE BEN IK? En WAT MAAKT MIJ BIJZONDER?” Heb ik de ontdek je eigen BAKkracht middag. 

Eén keer per maand, (houdt Facebook in de gaten voor de officiële datum) gaan we in een klein groepje van max. 4 meiden gezellig met elkaar aan de bak. Tijdens het bakken van iets lekkers praten we over van alles en nog wat. Het thema van deze middagen is elke keer anders maar weet dat je dochter altijd met iets lekkers en een positief gevoel naar huis gaat.

De kosten voor deze middag zijn €17,50 en dat is inclusief al het materiaal, drinken en iets lekkers. We maken er een echt feestje van!

Dus is jouw dochter tussen de 8 en 10 jaar oud en kan zijn wel een boost voor haar zelfvertrouwen gebruiken? Geef je dochter dan snel op via het contactformulier.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram