Ontdek je eigen BAKkracht

Ik zie ze nog zo binnenkomen, die vrolijke en rustige meiden, die op school eigenlijk een beetje ondergesneeuwd raken door al die meiden die al veel verder zijn in hun (emotionele) ontwikkeling.
De ontwikkeling die je ziet gebeuren vanaf ongeveer groep 5, want dan neemt de ontwikkeling naar WIE BEN IK? een enorme sprong.

Zo stond ze eerst nog onbevangen in de wereld, wilde ze alles in zich opnemen, en vond ze ‘bijna’ alles leuk. Maar is dit nu veranderd in; ‘wie ben ik, vinden anderen mij wel leuk, vinden ze mij niet raar, kan ik dit wel, val ik niet te veel op, wat is er leuk aan mij of waarom ben ik anders en niet zoals al die andere meiden?’ En zie je haar zelfvertrouwen dalen naar een dieptepunt.

Dan heb ik iets leuks! De ontdek je eigen BAK kracht!

Eén keer per maand, (houdt Facebook in de gaten voor de officiële datum) gaan we in een klein groepje van max. 4 meiden gezellig met elkaar aan de BAK. Tijdens het bakken van iets lekkers praten we over van alles en nog wat. Het thema van deze middagen zijn elke keer anders maar weet dat je dochter altijd met iets lekkers en een positief gevoel naar huis gaat.

De kosten voor deze middag zijn €15,- en dat is inclusief al het materiaal, drinken en iets lekkers. Want we maken er een echt feestje van!

Is jouw dochter tussen de 8 en 10 jaar oud en vindt ze het leuk om bezig te zijn met bloem, boter en suiker en kan ze wel een boost voor haar zelfvertrouwen gebruiken? Geef je dochter dan snel op via het contactformulier.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram