Heb jij een dochter in de leeftijd tussen de 8 en 11 jaar en lopen de emoties weleens hoog op? En zou je graag weer even terug willen naar die gezellige en ontspannen sfeer tussen jullie?

Dan is deze speciale feestelijke MOEDER-DOCHTER editie echt iets voor jullie.

Een editie waar vooral ontspanning en creativiteit centraal staan. Terwijl jullie samen aan het werk zijn om een heerlijk boltaartje te versieren, gaan jullie ook samen op ontdekkingstocht naar elkaars kwaliteiten. Om zo weer even positieve aandacht voor elkaar te hebben door te kijken waar jullie goed in zijn, zodat dit een gezellige, leuke, creatieve en vooral ontspannen boost geeft.

De kosten voor deze speciale editie zijn €25,- voor jullie samen. Dit is inclusief al het materiaal, drinken en natuurlijk iets lekkers. Want dat lekkere taartje dat jullie maken, die mag natuurlijk mee naar huis.

Is dit echt iets voor jullie? Geef jullie dan op 

Wat fijn hoe je met onze dochter omgaat, je laat haar zichzelf zijn en dat hebben wij al lange tijd niet meer gezien.

“Ze heeft het heel erg naar haar zin gehad vanochtend en was er de hele dag enthousiast over aan het kletsen. De brownies waren hartstikke lekker en meer dan geslaagd. Ze wil heel graag bij de volgende bakkracht aanwezig zijn.”

Klanten over mij

Jij bent altijd zo lief, want bij jou doe ik nooit iets fout

Claudia is een superleuke en open dame die zorgt dat je je op je gemaakt voelt. Ze stelt de juiste vragen en doet dit op een heel vriendelijke en interactieve manier.

Denk je nu, daar zou ook mijn dochter mee geholpen zijn? Laat een berichtje achter dan neem ik contact met je op.

5 + 6 =

Niet om te checken of je kunt rekenen maar of je geen robot bent >>

Niet om te checken of je kunt rekenen maar of je geen robot bent.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram