Waar is dat meisje dat overal op af durfde te stappen,
dat met iedereen kletste en gewoon aantrok was ZIJ mooi vond??
Waar is zij gebleven??
Haar zelfvertrouwen lijkt wel helemaal vervaagd.

Een paar jaar geleden zat ze nog vol in de feeën, prinsessen, eenhoorns en regenbogen. En nu heeft die fantasiewereld plaatsgemaakt voor de ‘echte’, waarin meiden zich met elkaar vergelijken, clubjes en groepjes de boventoon voeren, en je eigen smaak, ideeën en voorkeuren niet meer per definitie de juiste zijn.

En jouw dochter heeft daar last van…ze weet niet wie ze is, wat ze leuk vindt, en ze verandert in een onzeker meisje.

Meisjescoach, kindercoach, zelfvertrouwen en Noordwijk

 

Voor deze meiden, tussen de 8 en 10 jaar, geef ik de super gave en vooral waardevolle training DIT BEN IK!

In een klein groepje van maximaal 4 meiden leert jouw dochter haar emoties en gedachten herkennen en hoe hiermee om te gaan. Ze ontdekt haar kwaliteiten en valkuilen, en leert dat zij net zoveel waard is als ieder ander. Kortom, zij leert wie zij is, hoe zij haar eigen keuzes kan maken en hoe trots zij op zichzelf mag zijn: Dit ben ik!

 

 

De training DIT BEN IK! bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur waarin we hard aan de slag gaan, maar vooral heel veel plezier met elkaar hebben. Geheid komt je dochter niet alleen met een versterkt zelfvertrouwen maar ook met nieuwe vriendinnen thuis.

Beweging, veel doen en ervaren en creatieve oefeningen staan centraal. En natuurlijk mag het bakken hieraan niet ontbreken. De precieze invulling? Dat blijft een verrassing.

Aan het eind van elke bijeenkomst krijgt je dochter haar DIT BEN IK! map mee naar huis, zodat jullie thuis kunnen zien wat we gedaan hebben. Ook volgt er altijd een mail met een korte uitleg van wat we hebben gedaan. Uiteraard blijven de verhalen die de meiden tijdens de training vertellen onder ons.

We creëren een veilige omgeving waarin jouw dochter volledig ZICHZELF mag en kan zijn.

Denk je nu JA mijn dochter kan wel een boost gebruiken voor haar zelfvertrouwen en een groepstraining is daar ideaal voor??? 

Liever 1:1? Boek ook dan een gratis kennismakingsgesprek, zodat ik een gepast voorstel kan doen.

De kosten voor de DIT BEN IK! training zijn 297 euro en dat is natuurlijk inclusief al het materiaal dat we gebruiken, drinken en iets lekkers.

Wat fijn hoe je met onze dochter omgaat, je laat haar zichzelf zijn en dat hebben wij al lange tijd niet meer gezien.

“Ze heeft het heel erg naar haar zin gehad vanochtend en was er de hele dag enthousiast over aan het kletsen. De brownies waren hartstikke lekker en meer dan geslaagd. Ze wil heel graag bij de volgende bakkracht aanwezig zijn.”

Klanten over mij

Jij bent altijd zo lief, want bij jou doe ik nooit iets fout

Claudia is een superleuke en open dame die zorgt dat je je op je gemaakt voelt. Ze stelt de juiste vragen en doet dit op een heel vriendelijke en interactieve manier.

Denk je nu, daar zou ook mijn dochter mee geholpen zijn? Laat een berichtje achter dan neem ik contact met je op.

3 + 11 =

Niet om te checken of je kunt rekenen maar of je geen robot bent >>

Niet om te checken of je kunt rekenen maar of je geen robot bent.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram