Schrijf je hier in voor het e-book ‘Maak leren leuk!’

[mc4wp_form id=”464″]

Allereerst wat leuk dat je naar mijn site bent gekomen voor mijn e-book ‘Maak leren leuk!’

Hierin vind je 30 tips om lekker bewegend en creatief aan de slag te gaan met rekenen, schrijven, spelling en lezen. Maar daarnaast staan er ook tips in om aan de slag te gaan met het zelfvertrouwen binnen jullie gezin.
En het fijne aan deze tips is, dat je ze vrij gemakkelijk kunt toepassen, je hebt er vaak niet veel voor nodig en als je iets nodig hebt dan heb je dit denk ik wel in huis

Maar waarom dit e-book?
Ik merk nu in mijn praktijk, maar ook zeker toen ik nog voor de klas stond. Dat kinderen veel meer actief meedoen als ik het vak op een andere manier aanbied. Dus als we een levende getallenlijn maken of de spellingwoorden oefenen door middel van een estafette, dan zijn ze toch met de opdracht bezig maar net even op een andere manier waardoor ze er veel actiever mee bezig zijn en het vaak beter onthouden.

En zoals ik al aangaf staan er ook tips in om thuis aan de slag te gaan met het zelfvertrouwen, dit zijn leuke gemakkelijke opdrachten waar jullie binnen het gezin vooral gaan kijken naar elkaars talenten en kwaliteiten. Omdat ik weet, ook uit eigen ervaring, dat we deze vaak niet zien. Zowel niet bij ons zelf als bij de andere binnen het gezin.
En juist dit zelfvertrouwen zorgt ervoor dat kinderen beter presteren op school en beter veel ‘lekkerder in hun vel’ komen te zitten. Want ze geloven in zichzelf!

Maar waar vind ik nu dat e-book?

Zodra jij je naam en e-mailadres hierachter laat ontvang je het e-book ‘Maak leren leuk” in jouw mailbox. Naast mijn e-book ontvang je dan ook elke maand mijn nieuwsbrief met daarin nog meer tips om leren leuk te maken, ook houd ik je hier op de hoogte wat er allemaal gebeurt in mijn praktijk.

Maar maak je geen zorgen! Als je niet maandelijks op de hoogte gehouden wilt worden met wat er allemaal gebeurt in mijn

praktijk en leuke tips dan kun je je na het downloaden van het e-book meteen weer uitschrijven hiervoor. 

En denk je nu na het lezen ik wil graag meer informatie of graag een keertje sparren over de ontwikkeling van je kind. Dat kan neem dan contact met me op dan plannen we een gratis kennismakingsgesprek.

 

Schrijf je hier in voor het e-book ‘Maak leren leuk!’

[mc4wp_form id=”464″]

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Instagram